Necesita actualizar el reproductor Flash para ver esta página. Actualizelo desde adobe.com
Necessita actualitzar el seu reproductor Flash per veure aquesta pàgina. Sisplau actualitzi la seva aplicació desde adobe.com
Need upgrade your Flash player to view this page. Please update it in adobe.com
Vous devez mettre à jour Flash player pour voir ce site. Mise à jours sur adobe.com


Els anys 2005-2006 vam participar a la producció i realització dels anuncis TV i cinema per la campanya de turisme del Govern d’Andorra destinada a Espanya, França i Benelux. La campanya estava orquestrada per l’agència Publicis Barcelona pel costat espanyol i per l’agència DDB Nouveau Monde pel costat francès.


La nostra feina va consistir en:

 

Càstings: el Govern d’Andorra volia que els protagonistes siguin actors andorrans i ens vam encarregar dels càstings. S’havia de buscar una família que es passejaria en bicicleta de muntanya a l’estiu. El pare és en Jordi Esteve, la mare la Meritxell Jordana, el fill adolescent el David López i el petit el Joel Framis.


Localitzacions: Els guions preveien un llac on passaven els ciclistes, un prat i una casa. Desprès de varies cerques, es va escollir Siscaró i la Vall d’Incles per a l’anunci d’Espanya i una casa magnífica a La Cortinada, Ordino per a l’anunci francès.


Diversos: durant les filmacions vam ajudar a les gestions i a la decoració de la casa que va ser buidada dels seus mobles i completament decorada de nou amb mobles i accessoris llogats per botigues d’Andorra. Es va tenir que canviar el transformador elèctric del poble de La Cortinada que no aguantava la potencià de l’il·luminació!


 

Del costat espanyol la productora encarregada de l’espot era Blow-up/Mon Oncle i el realitzador era l’Aixalà. Els plans filmats a l’estiu van ser utilitzat desprès (dins les bosses de la compra) per editar l’anunci francès. L’anunci es va filmar al setembre del 2005 a Siscaró i a la Vall d’Inclès desprès de dos anulacions per culpa d’unes condicions meteorològiques adverses.


 

Els anuncis francesos (Estiu-hivern) van ser filmats al gener del 2006 per la productora Dans le Sud Productions de parís. Els dos realitzadors eren la parella Fanny Castelli i Stéphane Le Parc, acompanyats d’un equip d’una dotzena de persones i d’un enorme camió de material. L’il·luminació, tant exterior com interior, era totalment artificial per evitar problemes amb la meteorologia. Els “chromas” es van realitzar amb una tela verda davant mateix de la casa a La Cortinada.

 

 

Tots els anuncis es filmaven en 35mm. És poden veure a les fotos les bosses de la compra blanques amb quadradets negres per l’integració en post-producció de les imatges.

A la pàgina web de Dans le Sud Productions http://www.danslesud.fr/ podeu veure els anuncis estiu i hivern fent un clic a “Films”, segona pàgina.

Els comentaris estan tancats.